Visions media er en forlagsvirksomhed, der via innovativ formidling arbejder med folkeoplysning om demokrati og samfund.

 

Forlagets første udgivelse er bogen Små Visioner, der præsenterer 100 danske organisationer og foreningers visioner om Danmark, italesat af samfundets yngste.

 

 

 

Bogen udkom i sommeren 2017 og blev distribueret som gratis boggave til alle folkeskoler, gymnasier og efterskoler. Boggaven finansieres af de medvirkende organisationer.

 

Nye bogprojekter om demokrati og samfund er under forberedelse i 2018.

 

 

Jesper Rovsing Olsen er partner i Visions media og ansvarshavende udgiver for Små Visioner. Han er tidligere redaktionschef på Børsen Magasiner, og udgiver i dag coffee-table magasinet Årbog for Feinschmeckere.

 

Kirsten Sonne Harild er en af de to hovedforfattere på Små Visioner. Hun er en af Danmarks mest anerkendte børnebogsforfattere, og har vundet Søren Gyldendals hæderspris.

 

Dennis Gade Kofod er den anden hovedforfatter på Små Visioner. Dennis regnes som en af landets bedste romanforfattere lige nu, og arbejder samtidig indgående med børn.

 

Semko Balcerski har arbejdet som fotograf i Shanghai og Australien, men bor nu store dele af året på Bornholm. Hans store force er landskabsfotografier.

 

MADS HERLUF, FORLAGSCHEF

 

TLF 31 18 10 68     CVR 38 42 25 88

 

 

Visions media er en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV), hvilket er et udtryk for at forlaget ønsker gennemsigtighed omkring dets økonomiske nøgletal. Som RSV er virksomheden underlagt særlige betingelser, herunder ikke mindst at vi er forpligtet til at reinvestere vores overskud i nye projekter.