Vindmølleindustrien arbejder for den grønne omstilling, så vi får vores energi fra vind i stedet for olie og kul.

 

Danmarks største og ældste brancheforening har udelukkende fokus på virksomhederne i vindindustrien, og den ønsker, at Danmark ændrer sit energisystem på en måde, hvor vindmøller spiller en afgørende rolle. Danmark har i dag en førerposition i verden inden for vind. Brancheforeningen vil kæmpe for, at vi bevarer denne førsteplads. Det betyder, at der er adgang til gode testfaciliteter, at det er let at finde god og erfaren arbejdskraft, at man kan opstille vindmøller både til lands og til havs, og at vi bliver endnu dygtigere til at kunne bruge den grønne strøm til energi.

 

Vindmølleindustrien har en vision om, at vi kommer væk fra de gamle måder at tænke energi på, og i stedet omfavner fremtiden: el skal være rygraden i energisystemet, både biler og fjernvarmeværker skal køre på el, og så skal vi holde op med at lave energi ved at brænde ting af. For at hjælpe vindmøllerne på vej, arbejder brancheforeningen med to spor: man prøver at overbevise politikerne om at ændre reglerne, så det bliver lettere at være vindmølle. Og man hjælper virksomhederne med at vokse og få succes.

 

Vindmølleindustrien blev stiftet i 1981 og dens medlemmer omfatter i dag størstedelen af de danske virksomheder, der arbejder med vindenergi. Undersøgelser viser, at danskerne er enige i Vindmølleindustriens formål og visioner: 9 ud af 10 danskere mener, at Danmark også i fremtiden bør udbygge med vindenergi og 85 % foretrækker vindenergi som den energiform Danmark bør satse på frem til 2030.

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.