TrygFonden arbejder for, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed. De seneste år har TrygFonden anvendt 550 mio. kr. om året på projekter inden for kerneområderne sikkerhed, sundhed og trivsel.

 TrygFonden fokuserer på udviklingen af tryghedsskabende projekter inden for tre kerneområder, som den mener er essentielle for trygheden for den enkelte og for samfundet: Sikkerhed, sundhed og trivsel.

 TrygFonden støtter hvert år hundredvis af projekter både lokalt og i hele landet. Fonden donerer midler til både små og store projekter - lige fra førstehjælpskurser over landsdækkende projekter til store forskningprojekter. TrygFonden driver også egne projekter, der medvirker til at øge trygheden for danskerne hvor de færdes - eksempelvis via hjertestartere i det offentlige rum og livreddere på strandene.

 Fonden kræver, at aktiviteterne skal komme flest mulige mennesker til gode og være både effektfulde og synlige. De skal enten redde liv eller forbedre livskvalitet.

 TrygFonden fokuserer på en række samfundsproblemer, som den gerne vil hjælpe med at løse.

 Man vil fx arbejde for, at flere unge får en uddannelse, da det mindsker risikoen for misbrug, social isolation, kriminalitet, kroniske sundhedsproblemer og arbejdsløshed.

 En anden ting, som TrygFonden også gerne vil bidrage til, er at flere børn og unge grundlægger en sund livsstil tidligt i livet. Og at de har et sted at gå hen fx via BørneTelefonen hos Børns Vilkår, hvis de oplever svigt eller er kede af det.

 Bag TrygFonden står TryghedsGruppen, som er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg. TrygFonden arbejder som en selvstændig, almennyttig enhed. Men det er TryghedsGruppens demokratisk valgte repræsentantskab, der hvert år godkender TrygFondens strategi og niveauet for, hvor mange midler TrygFonden kan anvende til at skabe tryghed.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.