Teknisk Landsforbund er en fagforening med faglærte arbejdere, der har bygget oven på deres uddannelse, så de nu både kan håndværket og samtidig er specialister. Her er bageren, der har lært en masse om kemi og nu ved, hvordan et brød kommer til at smage bedst. Her er mureren, der har læst til byggekoordinator og nu kan føre tilsyn med andres arbejde. Og her er et væld af andre faglærte, der er blevet praktiske eksperter i alt fra at designe sko til at sørge for, at Lego kan lave nye klodser på den bedste måde.

 

Omkring 30.000 danskere med titler som bygningskonstruktør, teknisk designer og procesteknolog er medlem af TL. De kommer fra mange forskellige faggrupper inden for teknik, design og byggeri. Fælles for dem er deres kreativitet og evne til at skabe.

 

Teknisk Landsforbund mener, at Danmark kun kan producere de bedste ting på den smarteste måde, hvis vi har mennesker, der både er dygtige til teorien og har den praktiske baggrund. Det er ikke nok at have fx en ingeniør, der kun kender til skrivebordsarbejde. Nogen gange er det vigtigt, at man også har en praktisk baggrund som fx smed med i baggagen.

 

Teknisk Landsforbund mener, at hele vores uddannelsessystemet skal tilpasse sig en fremtid, hvor vi kommer til at arbejde på en helt ny måde. Alle skal uddanne sig hele livet, for at samfundet har råd til at udvikle sig. Man kan godt starte et sted med sin uddannelse, og så senere bygge oven på, for man uddanner sig ikke for hele livet på én gang. Derfor mener TL, at der skal være flere penge i overenskomsterne til at komme videre.

 Teknisk Landsforbund ønsker, at børn og unge skal opdage, at det er sjovt og spændende at producere - og at flere unge vælger en anden vej end den akademiske.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.