Spillemyndigheden er en styrelse, der er ansvarlig for at sikre et ordentligt marked for spil i Danmark. Styrelsen sørger bl.a. for, at vi er beskyttet mod snyd og unfair spil, når vi satser penge på fx lotterier, spilleautomater og poker. Og den har samtidig ekstra fokus på at passe på børn, unge og særligt udsatte.

 

Et eksempel på Spillemyndighedens arbejde med at beskytte spillerne er de store bonusordninger, nye kunder bliver tilbudt i reklamer for spil. Her går styrelsen meget op i at håndhæve, at spillerne har krav på at få beskrevet nøjagtigt, hvad de kaster sig ud i. Styrelsen sikrer sig, at hvis der er vilkår knyttet til en bonus, så skal det også fremgå tydeligt.

 

Et andet eksempel er fænomenet matchfixing, altså aftalt spil. Her arbejder Spillemyndigheden på at være med til at sørge for, at matchfixing bliver mest muligt begrænset i Danmark.

 

Styrelsen arbejder også med at hjælpe de danskere, som lider af spilafhængighed (ludomani). Den seneste undersøgelse af spilafhængighed i Danmark viser, at for ca. 10.000 danskere har spilleforbruget udviklet sig til egentlig afhængighed, som dominerer personens liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige og familiemæssige værdier og forpligtelser.

 

En af de måder, som Spillemyndigheden hjælper danskere fri af afhængigheden på, er gennem ROFUS – Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. I ROFUS kan man frivilligt registrere sig med NemID, hvis man ønsker at udelukke sig selv fra at kunne spille om penge i Danmark. Man kan tage en 24 timers spilpause, en midlertidig udelukkelse på op til et halvt år, eller en endelig udelukkelse. Når man har registreret sig, er alle online spil og fysiske kasinoer lukket for en, og man kan ikke fortryde. Omkring 9.000 danskere har registreret sig i ROFUS.

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.