Håndværksrådet varetager de små og mellemstore virksomheders interesser.

 

Mens storindustri og større virksomheder fylder meget i vores nabolande, består dansk erhvervsliv langt overvejende af små og mellemstore virksomheder – de såkaldte SMV'er.

 

De små og mellemstore virksomheder skaber flere nye job og flere praktikpladser end Danmarks store virksomheder, og SMV’er har derfor afgørende betydning for Danmarks vækst, velfærd og beskæftigelse. Hos dem trives opfindsomheden, nye idéer udvikles og nye løsninger findes til gavn for forbrugere, samfund og erhvervsliv. Mange unge får deres uddannelse i små og mellemstore virksomheder.

 

Men denne store betydning kan man ikke altid se i den danske lovgivning. Derfor kæmper Håndværksrådet - som den eneste danske hovederhvervsorganisation - udelukkende for at tale de små og mellemstore virksomheders sag over for politikere og presse, og for at sætte deres forhold på den offentlige dagsorden.

 

Siden 1879 har Håndværksrådet været et interesse- og arbejdsfællesskab, hvor virksomheder og organisationer har arbejdet sammen for at sikre Danmarks små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for at drive virksomhed. I dag er Håndværksrådet en paraplyorganisation for næsten 80 brancheorganisationer og lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger samt flere hundrede enkeltvirksomheder. Samlet repræsenterer Håndværksrådet omkring 18.000 små og mellemstore virksomheder inden for bl.a. byggeri, industri og service.

 

Håndværksrådet arbejder politisk for at få lovgivningen indrettet, så SMV’erne har samme vilkår som de store virksomheder uden at drukne i administrativt bøvl. Organisationen arbejder med de aktuelle politiske sager og komplekse langsigtede problemstillinger.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.