SDU åbnede dørene for de første studerende i Odense i september 1966. I dag har universitetet fem fakulteter med over 29.000 studerende, hvoraf næsten én ud af fem kommer fra udlandet. Universitetet har campusser i Odense, Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

 

Ifølge flere internationale opgørelser kan har SDU forskning i verdensklasse og er blandt de 50 bedste af verdens unge universiteter.

 

Med omkring 180 uddannelser inden for humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab, sundhedsvidenskab og ingeniørvidenskab, er der nu kandidater fra SDU inden for stort set alle områder i samfundet.

 

SDU’s mål er at tilbyde unge med evnerne og lysten til at tage en universitetsuddannelse og en forskningsbaseret uddannelse på højeste akademiske niveau med et internationalt udsyn og mulighed for efterfølgende beskæftigelse.

 

SDU vil udvikle de studerendes hele potentiale og fremmer de mange talenter blandt andet gennem testbaseret optagelse, der ser på mennesket bag karakteren. Universitetet vil tilbyde mulighed for et godt studieliv båret af fleksible rammer og aktiverende læringsformer i tæt kontakt med de studerende i både undervisning, vejledning og service.

 

SDU vil udbygge den høje grad af internationalisering: flere studerende og ansatte skal søge ud i verden, og SDU ønsker at tiltrække studerende og forskere fra udlandet.

 

Universitetet arbejder målrettet for at skabe værdi i samfundet i tæt samspil med lokale virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. En satsning på robotforskning har gjort Fyn til et internationalt anerkendt udviklingscenter for robotteknologi, og i dag satser man på tre nye, spændende områder, nemlig droner, open data og velfærdsinnovation.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.