Musik & Ungdom er en landsdækkende musikorganisation, der siden 1956 har formidlet musik til børn og unge. Musik & Ungdom dækker i dag over en masse forskellige musikalske aktiviteter for børn og unge. Det er koncerter og workshops på tværs af genrer. Og så er det samarbejder med en lang række partnere inden for amatørmusikken.

 

Gode musikvilkår for børn og unge har altid været det, Musik & Ungdom brænder for: at børn – uanset deres baggrund – får mulighed for at møde musikken. Musik & Ungdom arrangerer hvert år derfor en lang række musikaktiviteter, så børn og unge får mulighed for at gå opdagelse i musikkens verden. Ambitionen er at fylde børn og unges liv med musik, for mødet med musik gør en forskel i børn og unges liv.

 

Nogle gange tager Musik & Ungdom imod et mylder af forventningsfulde børn og unge, når de afholder Musikskoledage i Tivoli eller Orkesterfestivalen i DR byen. Andre gange byder organisationen velkommen til en mindre flok, der eksperimenterer med nye lyde til New Music Days. Eller lærer folkemusik fra hele verden at kende på sommerstævnet Ethno Denmark. Endelig samler man kor fra hele landet til KorProjekt.

 

Musikskoleelever kan også blive en del af EventMakers, der i samarbejde med landets musikskoler giver eleverne et indblik i projektplanlægning og markedsføring af musikbegivenheder og samtidig giver eleverne en hjælpende hånd, når deres egne musikidéer skal føres ud i livet.

 

Musik & Ungdom blev stiftet tilbage i 1956, og blev to år senere optaget i Jeunesses Musicales International, der i 1945 blev grundlagt i Belgien for at ”samle unge om musik i stedet for krig”. JMI er i dag verdens største ungdomsmusikorganisation med medlemmer i over 45 lande.

 

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.