LandboUngdom er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Ungdomsorganisationen arbejder for bedre vilkår indenfor blandt andet transport, uddannelse og jobmuligheder på landet og i landdistrikterne.

At skabe aktivitet og udvikling, give unge en tro på fremtiden for den enkelte, for fællesskabet og for et liv på landet er LandboUngdoms opgave og sker gennem organisationens mere end 40 lokale foreninger, som spænder lige fra Ringkøbing til Køge og fra Skagen til Gedser og Bornholm.

LandboUngdom er organiseret i 47 lokale foreninger og en landsorganisation. Hver lokalforening arrangerer og afholder forskellige aktiviteter og arrangementer hele året. Lokalforeningerne er organiseret i regionsråd, som også afholder aktiviteter og arrangementer. Landsorganisationen afholder blandt andet foreningslederkurser og ture til udlandet.

LandboUngdom er ikke tilknyttet et bestemt parti eller politisk farve. I stedet arbejder LandboUngdom politik ud fra den holdning, at vi samarbejder der, hvor det gavner mest muligt.

 

LandboUngdoms politiske mål søges ofte nået i samarbejde med andre samarbejdspartnere. Det kan være Landdistrikternes Fællesråd, Landbrug & Fødevarer, Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), Friluftsrådet, m.m. Hovedsagen er, at det politiske arbejde skal komme medlemmer af LandboUngdom til gode. Det kan være i relation til fx landdistriktspolitik, uddannelsespolitik, transportpolitik (offentlig transport i landdistrikterne), landbrugspolitik og skattepolitik. LandboUngdom afgiver høringssvar i de tilfælde, hvor organisationen finder det relevant.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.