KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

Organisationens formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

Det sker gennem fællesskabende aktiviteter, dialog og rummelighed. Der er plads til alle med både tro og tvivl.

I KFUM og KFUK kan man være den, man er - uden præstationspres eller noget at leve op til. I lokale klubber med performance og musik handler det om at skabe sammen. På nationale festivaler og lejre opleves de store fællesskaber, og hvert år skaber danske unge relationer med unge i andre lande, når de rejser ud som volontører eller praktikanter, på kursusrejser eller med efterskolen.

KFUM og KFUK har eksisteret siden 1878 og er en del af verdens største ungdomsbevægelse, YMCA og YWCA, med ca. 45 mio. medlemmer i 125 lande. Det er den ældste af otte selvstændige KFUM-foreninger i Danmark, der også tæller spejdere, idræt og socialt arbejde. Organisationerne har hvert sit speciale og løser vidt forskellige opgaver, men de bygger alle på et stort frivilligt engagement.

I Danmark har KFUM og KFUK knap 10.000 medlemmer, heraf 1.500 frivillige ledere fordelt på ca. 130 foreninger i hele landet.

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.