Turisme er et erhverv, som Danmark i høj grad lever af allerede nu, men i endnu højere grad skal leve af i fremtiden. Hver gange en turist bor på et hotel, spiser på en restaurant, tager i Legoland, Tivoli, en zoologisk have, eller blot spiser en is på havnen, skaber det aktivitet og omsætning for det danske samfund.


I 2016 omsatte turismen for over 100 milliarder kroner og skabte mere end 122.000 arbejdspladser i hele landet. En stor del af turisterne kommer fra andre lande, og er turismen også et af Danmarks vigtigste eksporterhverv.

 

HORESTA er landets førende branche- og arbejdsgiverforening for hoteller, restauranter, service- og turismevirksomheder med godt 1.800 medlemmer. En af HORESTAs opgaver er at gøre politikerne opmærksomme på, hvad der skal til, for at der kan skabes yderligere vækst og innovation.

 

Internationalt boomer turismen i disse år. De seneste år har vi også i Danmark oplevet et rekordhøjt antal turister. Men skal vi fortsætte den positive vækst, kræver det hårdt arbejde og fokus på, hvordan vi sikrer, at turisterne vælger at rejse til Danmark også i fremtiden. Hvad enten turisten kommer for at holde møde, deltage i en kongres – eller de kommer for at holde ferie, hygge sig, nyde naturen, vores gode mad og de mange unikke oplevelser, som Danmark har at byde på.

 

Det hjælper HORESTA med at sætte fokus på. Det skal sikres, at vi har mange dygtige medarbejdere til at arbejde i branchen. Sikres, at der er mange flyselskaber, som vælger at oprette nye flyruter til Danmark. Sikres, at der fortælles gode historier om Danmark i udlandet. Og mange, mange flere ting. Det er en opgave ikke kun for HORESTA, men alle danskere: at være ambassadører for Danmark.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.