Foreningen Hjælp Voldsofre hjælper mennesker, der har været udsat for vold, trygt videre i livet.

 

Den frivillige og humanitære forening har eksisteret siden 1981, og dens formål er at hjælpe ofre, pårørende og andre efter forbrydelser som vold, røveri og voldtægt.

 

Når man bliver udsat for den slags forbrydelser mod ens person, kan der ske store omvæltninger i ens liv. Man er sjældent forberedt på, hvad man skal gøre. Vejen igennem systemet synes uoverskuelig: hvad kommer der til at ske nu, og hvordan kommer jeg videre med mit liv?

 

Ofte har man ikke overskuddet til disse ting, og derfor står Hjælp Voldsofre parat med vejledning, rådgivning og konkret hjælp. Det kan være, man har behov for psykologhjælp, eller måske har brug for en advokat.

 

Foreningen tilbyder nogle gange også, at man kan deltage i projekter, som har til formål at hjælpe ofre tilbage til en så normal tilværelse som muligt. Projekterne ledes af psykologer/terapeuter og foregår oftest over nogle dage, hvor en gruppe ofre inviteres til at deltage. Det er noget, som har vist sig at gøre en klar forskel for deltagerne.

 

Hjælp Voldofre er høringsberettiget. Det betyder, at når politikerne overvejer at lave en ny lov, kan foreningen komme med sin mening og være med til at påvirke lovens udformning. Foreningen arbejder også hele tiden på at påvirke danskernes og især myndighedernes forståelse for ofrenes problemer.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.