Hedeselskabet arbejder med langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af naturen. Vi formidler denne viden mellem praktikere og eksperter, og vi uddeler midler til gode projekter.

 

Vi er en værdibaseret og attraktiv arbejdsplads, der skaber grøn innovation, udvikler og leverer løsninger primært til naturpleje, miljøforbedring og klimatilpasning. Enrico Dalgas grundlagde Hedeselskabet i 1866 og hjalp Hedebønderne med at omdanne den stride hede til frugtbar landbrugsjord. I dag er Hedeselskabet en forening med status som erhvervsdrivende fond, men fællesnævneren gennem de mere end 150 år har været grøn innovation. Vores aktiviteter er nu fordelt mellem Forretning, Forening & formidling samt Innovation & uddelinger.

 

Overskuddet fra Hedeselskabets forretningsaktiviteter udbetales ikke til ejere eller aktionærer. I stedet anvender Hedeselskabet en del af midlerne til at deltage i udviklingen af naturen og miljøet til gavn for nuværende og fremtidige generationer. Op til 25 procent af overskuddet efter skat benyttes til blandt andet langsigtet innovation og uddelinger. Fundamentet for Hedeselskabets forening er medlemmerne. Vores medlemsskare består af personer med interesse for benyttelse og beskyttelse af naturen. Formidling, videndeling og dialog med medlemmerne og andre interessenter inden for Hedeselskabets kerneområder er centrale omdrejningspunkter for foreningen. Det sker via forskellige medieplatforme og på medlemsarrangementerne.

 

Hedeselskabets datterselskaber og forretningsenheder eksisterer i markedet på konkurrencemæssige vilkår på linje med andre selskaber. Kunden er den vigtigste interessent, og vores succes tager udgangspunkt i kundens tilfredshed og loyalitet. Omdrejningspunkterne for vores forretning er natur, miljø og energi, og vi er garant for kompetente, forretningsfokuserede, serviceorienterede og kvalitetsbevidste medarbejdere.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.