GAME arrangerer træninger og turneringer i street basket, gadefodbold, dans og parkour for børn og unge i udsatte boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg.

 GAME har siden 2002 arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

 GAME’s vision er, at alle børn og unge skal have adgang til idræt og kultur. Ved at engagere unge i byerne i gadeidræt og streetkultur stræber GAME efter at skabe positive fællesskaber, forebygge konflikt og styrke sundhed på tværs af sociale, religiøse og etniske skillelinjer.

 GAME tilstræber at være innovative og inkluderende. De vil gerne have et langsigtet lokalt og globalt fokus, og være professionelle på en uformel måde.

 GAME har en datter-organisation i Libanon. GAME Libanon arbejder lige nu med at få etableret et ‘GAME hus’ i Beirut – et fysisk centrum for børn og unges gadeidræt og streetkultur i Beirut, der skal forankre og videreføre GAME Libanons indsats med at forebygge marginalisering af etniske minoriteter og arbejde for ligestilling mellem kønnene og et mere demokratisk og stabilt samfund.

 Det er unge frivillige GAME Playmakere, der driver de lokale street events og træninger. GAME uddanner lokale unge fra boligområderne som GAME Playmakere. Uddannelsen ruster de unge til at drive ugentlige træninger i gadeidræt og gadekulturevents i 32 GAME-zoner i Danmark og 11 GAME-zoner i Libanon. GAME Playmakere virker desuden som rollemodeller i de udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.

 GAME har gennem årene modtaget adskillige priser. Senest blev organisationen i 2016 kåret som en af verdens 200 bedste NGO’er. Tidligere har GAME fået Integrationsministeriets Integrationspris og Københavns Kommunes Integrationspris.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.