På Forsvarsakademiet uddanner man fremtidens militære ledere. Målet er at skabe nogle af de dygtigste og mest anerkendte officerer i NATO, officerer der kan føre, lede, udvikle og støtte militære operationer - i fred, konflikt og krig. Akademiets lederuddannelser bygger på forskning og udvikling inden for militær viden, der gennemføres af Forsvarsakademiets forskere.

 

Akademiets officerer og vores forskning er ikke kun til gavn for Forsvarsakademiet, men for hele Forsvaret, det danske samfund og omverdenen. De har et stort netværk af samarbejdspartnere ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og deres viden bruges både af Danmarks allierede, som bidrag til udviklingen af doktriner og forskningsprojekter i NATO og af vores øvrige samarbejdspartnere.

 

Forskningen på Forsvarsakademiet fordeler sig på tre kerneområder; militær strategi, militær ledelse og militære operationer. I praksis dækker det over temaer som fx, hvem skal eje Arktis, kan vi skabe fred mellem Afghanistan og Pakistan ved at trække på erfaringer fra danske missioner, hvad gør vi, hvis Rusland angriber, hvordan leder man bedst i krigssituationer, hvordan ser fremtidens krige ud og hvilken rolle skal Danmark have i NATO - nu og i fremtiden’?

 

Akademiets udvikling følger hele tiden Forsvarets og samfundets behov. Udviklingen reflekterer mottoet ’viden og fremsyn’, som en grundpræmis for, at vi fortsat kan uddanne nogle af NATOs dygtigste officerer og bidrage til, at Danmark er et sikkert sted at bo.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.