Foreningen Det Sociale Netværk arbejder for at være en stærk stemme og skabe bedre vilkår for psykisk sårbare og deres pårørende.

 

Foreningen ønsker, at samfundet i stigende grad accepterer og inkluderer psykisk sårbare. Dens overordnede mål er at sætte mennesket i centrum. De ønsker at være med til at fjerne tabuer og fordomme på social- og psykiatriområdet. Dermed håber de at skabe grundlaget for ny, bedre og mere sammenhængende indsats for samfundets udsatte og psykisk sårbare.

 

Foreningen Det Sociale Netværk har etableret en række initiativer og projekter. Det mest kendte er headspace -  er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12 og 15 år. Siden starten i 2013 er headspace vokset fra 6 til 15 centre landet over. Her får børn og unge nogen at tale med, inden deres bekymringer og problemer bliver så store, at det udvikler sig til psykisk sårbarhed.

 

Foreningen arbejder med sine projekter ud fra en ide om, at andres erfaringer kan bruges aktivt. Hvis unge fx møder andre unge, så kan det at møde en anden, der har stået i samme situation, være med til at tænde håbet og skabe troen på, at man kan få det bedre. Endelig har en lang række af projekterne fokus på den forebyggende tidlige indsats. Hvis man når de unge, inden de psykiske problemer har udviklet sig til en behandlingskrævende sygdom, har hvert enkelt menneske mulighed for at holde sig på det rette spor i livet.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.