Fødevareforbundet NNF er fagforeningen for alle de danskere, som arbejder inden for fødevarebrancher: bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien og tobaksindustrien.

 

Før 1980 havde alle disse forskellige områder hver sin fagforening. Her var fx Dansk Slagteriforbundet, Sukkervare- og Chokoladearbejdernes Forbund og Tobaksarbejderforbundet. Men de besluttede at slutte sig sammen i én stærk forening, som de kaldte Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundet. For nogle år siden ændrede man navnet til det nuværende Fødevareforbundet NNF.

 

Forbundet har en vision om, den voksende velstand ude verden er en stor chance for dansk landbrug. Når fx kineserne får flere penge til fødevarer, så går de målrettet efter kvalitetsprodukter - og her ligger danske fødevarer helt i front.

 

Men de mange nye mennesker på kloden betyder også, at vi skal producere mere mad end nogen sinde før. I Danmark kan vi gøre vores del ved bl.a. at gå foran i produktionen af sunde og bæredygtige fødevarer, mener Fødevareforbundet NNF.

 

Forbundet kæmper for at passe på sine ældre medlemmer. Når de fylder 60 år, står de nemlig tilbage som den faggruppe, som har haft flest arbejdsskader og kortest levealder. De er mere nedslidte end nogen anden gruppe af danskere.

 

Fødevareforbundet NNF arbejder også med at fortælle de unge danskere om branchens muligheder. Der er nemlig ikke nok, der vælger fødevareuddannelserne, og i fremtiden vil vi komme til at mangle faglærte arbejdere.

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.