FOAs medlemmer er hverdagens eksperter i velfærd. De passer børn, plejer patienter på hospitaler og plejehjem, slukker brande, køre busser, gør rent og laver mad på sygehuse, skoler og kaserne, og meget andet. Kort sagt løser de vigtige velfærdsopgaver, som gør det muligt for andre danskere at klare dagen. Medlemmerne arbejder ud fra værdier som social ansvarlighed, ligeværdighed, retfærdighed og menneskelighed. De tager sig af samfundets svageste og gør hverdagen lettere for mennesker, der lider af sygdom eller ensomhed.

 

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med 182.000 medlemmer. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men forbundet organiserer også privatansatte. Og FOA mener, at der lige nu er mere brug for et stærkt fællesskab end nogensinde. Forbundet oplever nemlig, at det bliver sværere og sværere for medlemmerne at løse arbejdsopgaverne så godt, som de gerne ville. De løber hurtigere, end de egentlig har kræfter til, fordi færre og færre skal løse stadigt flere og stadigt mere komplekse opgaver.

Som fagligt fællesskab kæmper FOA for, at medlemmerne kan skabe et sundt arbejdsliv – uanset om de er ansat i en kommune, region, staten eller en privat virksomhed. FOA ønsker, at medlemmernes faglighed bliver mødt med anerkendelse, og at deres arbejdsglæde kan udfolde sig inden for forsvarlige arbejdsbetingelser. FOAs mål er at være medlemmernes handlekraftige, inspirerende og hjælpsomme fællesskab. FOA har opstillet fire overordnede mål, som forbundet vil kæmpe for i de næste tre år: Et fagligt forsvarligt arbejdsmiljø. En løn, der afspejler arbejdets værdi og faglighed.  Arbejdspladser med trygge og fagligt stærke FOA-

medlemmer. Og et fællesskab, alle FOA-medlemmer kan mærke.

 

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.