Djøf er den faglige organisation for personer, der har læst eller læser samfundsvidenskabelige fag på universitetet. Det kan for eksempel være statskundskab, erhvervsøkonomi, jura, sociologi, kommunikation med mere.

 

Djøf har over 90.000 medlemmer, hvoraf halvdelen arbejder i det private og halvdelen i det offentlige - både i Danmark og udlandet.

 

Djøferne arbejder i både små og store private virksomheder og i ministerier, departementer, regioner og kommuner. De arbejder med ledelse, strategi, analyse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR og mange andre områder.

 

Djøfere er altså meget forskellige.  Fælles for dem er, at de har en stor betydning for driften og udviklingen af de virksomheder og organisationer, hvor de arbejder.

 

Djøferne løser ofte komplicerede opgaver. Det kræver at man er god til at tænke nyt, overskue store mængder af information, kan analysere, er god til tal eller ved meget om nationale og internationale samfundsforhold.

 

Djøferne interesserer sig for, hvordan det går i samfundet og bidrager til en offentlig sektor, der giver en god service til alle borgere og en privat sektor, der står stærkt i konkurrencen med andre lande.

 

Djøferne vil gerne gøre en forskel i udviklingen af samfundet.  Seks ud af ti djøfere er allerede leder eller ønsker at blive det i løbet af deres karriere.

 

Som faglig organisation rådgiver Djøf om kontrakter, løn og karriere for at sikre medlemmerne de bedst mulige arbejdsbetingelser. Men mindst lige så vigtigt er det, at medlemmerne kan møde hinanden og lære af hinandens erfaringer. Det sker fx til arrangementer i Djøf, i netværk og når et medlem tilbyder at være mentor for et andet medlem.

 

De fleste djøfere arbejder i Danmark, mange arbejder i internationale virksomheder eller i udlandet. Der er derfor også Djøf-netværk i Bruxelles, London, New York og Paris.

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.