DGI har i mere end 150 år arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive og få dem ud i naturen og ind på banen. DGI tror nemlig på, at alle bliver stærkere og mere motiveret af at dyrke idræt i et fællesskab.

 

DGI er er en nonprofitorganisation, der tæller flere end 6.300 foreninger, 100.000 frivillige og 1,5 millioner medlemmer – fra børn og seniorer til begyndere og rutinerede. Aktiviteterne spænder over mange forskellige idrætsgrene - fra street soccer og svømning til håndbold, fitness og løb.

 

DGI arbejder sammen med idrætsforeningerne for at få flere aktive, flere medlemmer og flere frivillige. Og så arbejder DGI for, at de danske idrætsforeninger bidrager til aktivt medborgerskab. Organisationen er en af landets største leverandører af kurser, og hvert år gør DGI flere end 50.000 trænere og foreningsledere klogere på både sig selv og idræt.

 

Sammen med DIF (Danmarks Idrætsforbund) har DGI en fælles og ambitiøs vision ’Bevæg dig for livet,’ der har som mål, at Danmarks skal være den mest idrætsaktive nation i verden. I 2025 skal halvdelen af alle danskere dyrke idræt i en idrætsforening, og tre ud af fire danskere skal være fysisk aktive.

 

DGI hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. Og for den enkelte udøver.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.