Dansk Musiker Forbund (DMF) er både en fagforening og kulturpolitisk organisation for alle udøvende og skabende musikere.

 

Alle, der lever af musik, uanset hvilken genre de har tabt deres hjerte til, kan være medlem. Og det er ikke kun musikere og sangere, men også musikundervisere, dj’s og musikteknikere. I alt 6.200 danskere, der er noget inden for musikken, er medlemmer. Knap 25 procent DMF’s medlemmer er klassiske musikere, mens godt 75 procent er rytmiske musikere. Dansk Musiker Forbund består af 27 lokalafdelinger fordelt rundt i landet. Både hovedforbundet og DMF’s lokale afdelinger arbejder dagligt med at påvirke det kulturpolitiske område, og gennem samarbejde at få indflydelse på den nationale og kommunale kulturpolitik.

 

Udover at arbejde for medlemmernes vilkår generelt, sørger DMF også for at tage sig af medlemmernes ophavsretlige interesser – altså, at de får penge for den musik, de har skrevet og indspillet. Da det er en højt specialiseret profession at være musiker, skal alle musikere have en fair betaling uanset i hvilke medier deres musik bliver spillet. Samtidig oplever dansk musik stor succes uden for Danmarks grænser. Aldrig har så mange danske musikere spillet i udlandet. DMF hjælper de danske musikere med de mange praktiske udfordringer der er, når man prøver lykken i udlandet.

 

DMF arbejder for musikerne, orkestrene, publikum og alle, der har gavn af orkestrene. Men det er ikke en let opgave, for arbejdsmarkedet for musikere er under pres og forandring. Virkeligheden for musikudøvere ser ikke ud, som den gjorde for bare få år siden. De kulturpolitiske prioriteringer har sat både den klassiske og rytmiske musik under pres. Og netop derfor er det ekstra vigtigt at stå sammen som faggruppe og kæmpe for sine rettigheder og vilkår.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.