Dansk Industri arbejder for, at Danmark skal være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Men DI ønsker samtidigt, at Danmark skal være verdens bedste land at leve i - et åbent og velstående samfund i vækst og balance.

Dansk Industri er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, som hjælper 10.000 virksomheder i Danmark med at vinde. I alt arbejder omkring 1,2 mio. mennesker for virksomheder, der er medlemmer af DI, heraf halvdelen af dem i udlandet.

 

Disse virksomheder fremstiller, distribuerer og handler med varer, service og rådgivning, og de er alle i stærk international konkurrence. Nogle af Danmarks allerstørste virksomheder er medlemmer af DI. Men 80 pct. af DI’s medlemmer er mindre virksomheder med under 50 ansatte. Derfor har DI fokus på at skabe gode vilkår for både de store og de små-og mellemstore virksomheder.

 

DI arbejder for, at det skal være mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark.  Det kræver, at vi hele tiden gør tingene mere effektivt, både i den offentlige sektor og i det private erhvervsliv. Og så skal vi have verdens bedste uddannelser, så virksomhederne kan få verdens bedste medarbejdere. Det er nødvendigt, hvis Danmark fortsat skal kunne klare os godt i konkurrencen med omverdenen. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark – og vi kan alle nyde godt af høj velstand og tryghed. Det er nemlig i sidste ende de private virksomheder, som giver os råd til at have en høj grad af velfærd i form af bl.a. gode skoler, veje, sygehuse og plejehjem.

 

I DI er medlemmerne aktive i bestyrelser, medlemsforeninger, udvalg, branchefællesskaber, regionalforeninger og andre netværk. På den måde er DI’s medlemmer med til at udvikle og vedtage den politik, som DI skal føre.

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.