Dansk Handicap Forbund har siden 1925 kæmpet for et tilgængeligt samfund, hvor mennesker med bevægelseshandicap har mulighed for at leve et liv som alle andre.

 

Et liv med lige muligheder betyder fx, at en person med handicap kan komme med på en skole og se en ven optræde i klassens teaterforestilling, fordi det er muligt at komme ind og komme rundt i fx kørestol uden problemer. Er det ikke det, er der ikke mulighed for få den samme oplevelse, som alle kammeratens familie og venner får.

 

Dansk Handicap Forbund har omkring 8.500 medlemmer. En undersøgelse viser, at omkring hver fjerde dansker selv føler, at han eller hun har et fysisk handicap, og halvdelen af dem mener, at det påvirker deres fysiske bevægelsesfrihed. Dermed repræsenterer forbundet mange flere danskere end bare sine egne medlemmer.

 

Dansk Handicap Forbund arbejder med at skabe netværk og knytte bånd mellem mennesker med og uden handicap.

 

Dansk Handicap Forbund er vagthund for medlemmerne. De kan få rådgivning og vejledning, og forbundet fungerer desuden som myndighedernes modpart og konstruktive sparringspartner, når ny lovgivning på handicapområdet bliver til.

 

Dansk Handicap Forbund er medlemmernes tydelige talerør i mange forskellige politiske og personlige sammenhænge. Dansk Handicap Forbund er en del af handicapbevægelsen og samarbejder både lokalt, nationalt og globalt.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.