Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for ca. 5.700 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri, og beskæftiger mere end 162.000 mennesker.

 

Bygge- og anlægsbranchen i Danmark skaber de fysiske rammer, som alle danskere bruger hver eneste dag. Den planlægger, beregner og bygger. Den laver bygninger, veje, jernbaner og broer. Og det er ikke kun i Danmark, men også flere steder ude i verden, at danske virksomheder bygger alt fra huse til havneanlæg og motorveje.

 

Dansk Byggeri vil være med til at skabe byggerier, som er gode for miljøet, klimaet og danskerne.  Organisationen har en vision om at gå forrest i arbejdet med at skabe nye samfundsnyttige løsninger for byer, bygninger og infrastruktur.

 

Dansk Byggeri mener, at branchen er en vigtig del af løsningen på mange af Danmarks udfordringer i dag og i fremtiden. Fx anvendes 40 % af vores samlede energiforbrug i bygninger, og det energiforbrug kan reduceres markant bl.a. med energirigtig renovering af vores bygninger.

 

Genanvendelse af byggematerialer er også vigtigt i den grønne omstilling. Byggeriet genanvender hele 84 % af affaldet fra de danske byggepladser. Det er både bæredygtigt og sund fornuft.

 

Dansk Byggeri mener også, at eftersom vi opholder os i bygninger i 21 ud af døgnets 24 timer, er det vigtigt, at vi har det godt i dem. Det handler om at bo og opholde sig i gode og sunde rammer, om tilgængelighed for alle, adgang til en passende bolig og grønne boligområder. Byggeri skal ikke laves for byggeriets skyld, men for mennesker.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.