Danmission er Danmarks ældste missionsorganisation med en historie, der går helt tilbage til 1821. Vores grundlag er den kristne tro og et ønske om at dele denne tro med andre.

 

Danmissions vision er en verden der overalt åbner sig for Gud. Med afsæt i den kristne tro, det hele menneske, ligeværd, respekt og gensidighed arbejder vi ud fra den overbevisning, at mennesket både har åndelige, mentale og materielle behov, som skal dækkes for, at mennesker kan leve et værdigt liv.

Dette arbejder foregår i 12 lande i Afrika, Asien, Mellemøsten og her i Danmark i tæt samarbejde med kirker og andre lokale partnere.

 

Danmission ønsker at styrke den globale kristne kirke, og det gør vi blandt andet ved at støtte uddannelse og efteruddannelse af præster så flere menigheder kan få en god præst,

Sideløbende arbejder Danmission for at opbygge og styrke civilsamfund gennem fremme af dialog, udvikling og marginaliseredes rettigheder. Vi tager fat på de grundlæggende årsager til fattigdommen og arbejder med at udvikle, støtte og uddanne lokale organisationer og borgere, så de bliver i stand til selv at forandre og præge deres lokalsamfund. I dette arbejde er den lokale kirke ofte en meget vigtig brik.

 

Danmission arbejder også for at skabe bedre levestandard for udsatte grupper som børn, kvinder og religiøse mindretal. Børn er sårbare og mere udsatte når det kommer til sult og fattigdom. I mange lande regnes de ikke for noget og har ingen til at tale deres sag.

 

Danmission har et særligt fokus på børn gennem programmet "Fremtidsbørn". Arbejdet bygger på udsagnet "Vi tror på, at alle børn bør have en tryg og sikker barndom og udsigt til en lysere fremtid."

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.