Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) uddanner og videreuddanner fremtidens journalister, kommunikatører, designere, reklamefolk, fotografer, projektledere ...

 

Højskolens professionsbacheloruddannelser rækker fra journalistik til reklame, fra interaktivt design til pressefoto og fra projektledelse til grafiske projekter – med de fællesnævnere, at man lærer at gøre tingene i praksis, at man uddannes i tæt samarbejde med erhvervslivet, og at man lærer at ramme målgruppen, så det har effekt.

 

I en medieverden, der er i konstant forandring – hvor alle kan oprette en blog, skyde en video eller gå live med sin mobiltelefon – klæder DMJX de studerende på til netop at navigere i forandringerne. Også ved at udnytte styrkerne i, at højskolens uddannelser dækker bredt og lade studerende samarbejde og få viden på tværs af uddannelserne.

 

Det er højskolens opfattelse, at kommunikation er med til at skabe et bedre og mere velfungerende samfund, og at man derfor som kommunikatør både har kæmpe muligheder og et enormt ansvar. Det er hele problemstillingen om fake news, de sociale mediers rolle og markedsførings betydning gode eksempler på.

 

DMJX har uddannelser i både København og i Aarhus, og ud over professionsbacheloruddannelser tilbydes også efteruddannelse, en kandidatuddannelse sammen med Aarhus Universitet, særlige forløb for universitetsstuderende og en lang række andre muligheder for at blive bedre til at kommunikere. Hertil kommer, at højskolen forsker og gennemfører en lang række udviklingsprojekter sammen med for eksempel medievirksomheder og andre organisationer, hvilket gør at højskolen – på trods af, at den er mere end 50 år gammel – har udviklet sig sammen med medie- og kommunikationsverdenen.

I dag kan alle være et medie. Men det gør det ikke mindre relevant at sikre god kommunikation, og det bliver DMJX ved med at gøre.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.