Bolius er boligejerens videnscenter. Det er en uvildig virksomhed, der ikke skal tjene penge. I stedet er opgaven at samle og kvalitetssikre viden fra bygge- og boligbranchen og formidle den viden til danske boligejere. Med andre ord er Bolius' formål at hjælpe boligejere med at få mest mulig livskvalitet ud af deres bolig - uanset form, størrelse eller beliggenhed.

 

Det gør Bolius på mange forskellige platforme. Portalen Bolius.dk er den største. Med over 600.000 besøgende om måneden er det en af landets mest besøgte hjemmesider. Boligejerne kan også finde viden, råd og inspiration i magasinet BEDRE HJEM, i Bolius’ nyhedsbrev, i flere forskellige apps, og på Bolius’ kanal på Youtube.

 

Bolius er også i direkte kontakt med boligejerne. Fx gennem brevkassen ’Spørg Bolius’, hvor et hold af fageksperter sidder klar til at besvare spørgsmål. Og hvert år gennemfører Bolius flere store undersøgelser om de danske boligejere. Det sker for at få viden om, hvad der er vigtigt for boligejerne.

 

Virksomheden er ejet af foreningen Realdania. Det er en filantropisk forening, som alle, der ejer fast ejendom, kan blive medlem af. Foreningen har allerede næsten 146.000 medlemmer, som er med til at bestemme, hvilken retning Realdania skal bevæge sig i. Realdania blev stiftet i 2000, da realkreditforeningen Realdanmark blev solgt til Danske Bank. Siden da har foreningen støttet over 3.000 forskellige projekter med i alt 17,2 milliarder kroner. Fælles for projekterne er, at de på en eller anden måde har at gøre med det byggede miljø, samt at de bidrager til at løse samfundsproblemer.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.