Uanset om vi er klar over det eller ej, er vi omgivet af arkitektur fra morgen til aften hele livet.

 

Arkitekt er ikke nogen beskyttet titel – enhver kan i princippet kalde sig det. Derfor har arkitekter i Danmark sluttet sig sammen i en standsforening, så de med tilføjelse af forkortelsen MAA (Medlem af Akademisk Arkitektforening) efter deres titel kan vise, at de ikke blot har en anerkendt uddannelse, men også hele tiden sørger for at vedligeholde og udvikle deres viden og kompetencer.

 

Arkitektforeningen blev stiftet i 1879, og lige siden har den arbejdet for at sikre kvaliteten af vores byer, bygninger, landskab og miljø. De byer, bygninger og landskaber vi færdes i har stor betydning for det liv, vi lever, den måde vi omgås med hinanden på, og for hvordan vores drømme kan blive til virkelighed. På den måde har arkitektur stor betydning for hele samfundets udvikling, og hvordan vores demokrati fungerer. Derfor arbejder Arkitektforeningen hele tiden på, at politikere, borgere og alle, som har med det byggede miljø at gøre i deres arbejde, ved noget om arkitektur, og hele tiden har arkitektur med i deres overvejelser og beslutninger.

 

Selvom foreningen er partipolitisk neutral, arbejder den derfor alligevel meget med politik, og taler hele tiden med politikere og organisationer om arkitektur og bæredygtighed, arkitektur i udsatte boligområder og arkitektur som rammen om det gode liv. Som standsforening for knap 7000 arkitekter fordelt over hele landet har Arkitektforeningen mange ressourcer at bidrage med når de politiske rammer for arkitektur – meget bredt set – bliver fastlagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.