Det er vigtigt at have det godt på sit arbejde, så man kan holde sig sund og rask hele arbejdslivet. Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Hvert år er der 20.000 mennesker, der får anmeldt en sygdom på grund af arbejdet. Og der er 40.000 mennesker der får anmeldt en ulykke på grund af arbejdet. Som rådgivere hjælper vi arbejdspladser med at forebygge skader og skabe trivsel, god ledelse og godt samarbejde.

 

I Danmark er der fem organisationer, som i 2017 har lavet en aftale om at samarbejde for et forbedre arbejdsmiljøet. Dette samarbejde hedder i AM-PRO. Vi – Arbejdsmiljørådgiverne - er en af disse fem organisationer. Arbejdsmiljørådgiverne er en såkaldt brancheforening. Det betyder, at vore medlemmer er virksomheder med fagpersoner, som arbejder professionelt for at forbedre arbejdsmiljøet.

 

Hvert år holder Arbejdsmiljørådgiverne en stor landskonference, hvor fagfolk med viden om arbejdsmiljø mødes. Her diskuterer vi, hvordan vi kan gøre mere af det, som virker – og hvordan vi får det, som ikke virker til at virke. Vi holder også kurser, hvor fagfolk kan lære mere om den nyeste viden om arbejdsmiljø. Og i det daglige – året rundt – arbejder foreningen for, at vore medlemmers ekspertise og kompetencer anvendes i større omfang i arbejdet for et godt arbejdsmiljø.

 

Et godt arbejdsmiljø kommer mange til gode – både ledere og medarbejdere. Når man trives på sit job, bliver man bl.a. bedre til at arbejde sammen. Når man har det godt, er man heller ikke så tit syg. Det er ikke kun godt for virksomheden. Det er godt for hele samfundet. Vi bliver mere glade – også derhjemme – og så sparer vi penge til fx sygedagpenge og lægehjælp.

 

På den måde er Arbejdsmiljørådgiverne en vigtig brik i et demokratisk samfund.

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.