Aarhus Universitetshospital er på den ene side et højt specialiseret hospital med forskning, uddannelse og avanceret behandling på internationalt niveau. Og på den anden side er det også byens hospital for 400.000 borgere i og omkring Aarhus – stedet, hvor man tager til, hvis ens barn har slået sig på legepladsen. Hver dag bliver der i snit født 13 børn her, og 111 uheldige lokale borgere besøger skadestuen.

 

Denne blanding af det specialiserede og det brede er et særkende for Aarhus Universitetshospital. Som akuthospital med skadestue er AUH forankret i byen, og det betyder, at selv midt i udviklingen af avancerede nye teknikker glemmer de aldrig at være ydmyge over for det største og det vigtigste: patienten og de pårørende. Hospitalet er brugerinddragende og vil altid gerne høre patientens stemme.

 

Men samtidig prioriteres forskningen meget højt. Der forskes på alle afdelinger, og på internationalt niveau, som ofte publiceres i internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrifter. AUH samarbejder tæt med Aarhus Universitet og en række udenlandske universiteter. Samtidig har hospitalet uddannelse som en af sine kernemissioner, og 3.500 mennesker bliver hver dag undervist inden for 23 forskellige områder. Næste store milepæl for AUH kommer i 2018, hvor man åbner Danmarks første center for partikelterapi, som er en ny, mere præcis og derfor også mere skånsom form for strålebehandling mod kræft.

 

Aarhus Universitetshospital er en sammenlægning af flere lokale sygehuse, og om et par år flytter det ud til et nybygget universitetshospital, hvor alle afdelingerne med tiden samles på én adresse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Små Visioner udstillingen sætter fokus på civilsamfund og demokrati, og fortolker organisationernes visioner i en utraditionel stil, der spiller op til beskuerens fantasi. Hver plakat har QR-kode til organisations præsentation og Quiz, på denne hjemmeside.

 

Flere elev-organisationer deltager i projektet, og du støtter både dem og arbejdet med at få udstillingen ud til landets skoler, når du deler og gir’ likes. 

 

Plakater og Quizzer bliver desuden slået op på Små Visioners

 facebook side.

Del og gør en forskel!

100 organisationer deltager i Små Visioner, fordi de gerne vil sprede fortællingen om deres visioner for bedre vilkår for studerende, pressefrihed, handicappede, organdonation, veteraner, arkitektur, kunst, børn, ældre, uddannelse, ligestilling, arbejdsforhold og meget andet.

 

Når du deler, gør du en aktiv forskel, og deltager samtidig i konkurrencer, der belønner jer og de klasser, der deler mest.

 

Præmier:

Klassetur til Christiansborg, FN-byen eller lær om Christianias særlige styreform. Du kan også vælge et gavekort til vores shop.

Har I også en vigtig  kampagne eller nyhed

I vil dele med portalens brugere?

Deltagende organisationer har

eneret til brug af  denne plads

på portalens +100 sider.

 

Skriv blot til os via formularen nedenfor.

 

Så sender vi dig de

praktiske detaljer.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,

får du besked, når der er nye tiltag på denne side.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Kontakt

Redaktion

Hér kan du sende os ris og ros, idéer til forbedringer og generelle beskeder.

 

Ønsker du at bestille bøger eller udstillingssæt, så kan du også skrive hér.

Du vil straks herefter, modtage information til din oplyste mailadresse, med priser og detaljer.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.